Ons Verhaal

KoersLink.nl is een webshop voor wielerartikelen, maar niet zomaar een webshop. Wij bieden fietsenwinkels, die veel succes gekend hebben als fysieke fietsenwinkel en ontzettend veel kennis en kunde uit het vak bij zich dragen, een plek om online hun spullen te verkopen. Wij willen de lokale fietsenwinkel helpen verder groeien, wij willen voor winkels in koersartikelen, de link leggen naar de online wereld. 

Specialiteit

De oprichter van KoersLink.nl, Oscar van Wijk heeft zelf ook genoeg kennis uit de wielermarkt. In 2007, als 9-jarige jongen begon hij met wielrennen en is sindsdien nooit meer gestopt. Met deze aanwezige kennis willen wij er graag voor zorgen dat u altijd de producten koopt die het beste zijn voor uw behoeften.

Waarom?

KoersLink.nl is geboren uit een passie voor de wielersport. Met een hart voor de sport willen wij u helpen aan de producten die u nodig heeft. Zodat u dezelfde passie krijgt of behoudt als de passie die wij hebben. Ook willen wij er zijn voor de fietsenwinkels die bij ons aangesloten zijn. Wij willen de plaatselijke ondernemers helpen groeien.

Onze belofte

Wij van KoersLink.nl beloven u de beste producten voor uw behoefte. U kunt altijd bij ons terecht als u advies nodig heeft. Wij zullen u belangrijke tips meegeven voor het beoefenen van uw hobby, dan moet u alleen wel de website in de gaten houden. En of u nou een beginner, kilometervreter, jong of oud bent, u kunt bij ons terecht!

ONZE AANBIEDERS

logo leverancier 1
Logo Leverancier 2
Logo Leverancier 3
Logo Leverancier 4
Logo Leverancier 5
Logo Leverancier 6
Logo Leverancier 7
Logo Leverancier 8